One Click PZO

Većina nas prije putovanja van granica BiH, ugovara polisu putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) obzirom da se hitne medicinske intervencije van BiH plaćaju.

Važno je napomenuti da u praksi postoji nekoliko načina na koji možete ugovoriti ovo osiguranje:

  • jedan od njih je ugovaranje osiguranja lično u poslovnicima agencije kao što je Vaš savjetnik za osiguranje i
  • drugi, online, putem određenih web formi i aplikacija.

Sve naprijed navedeno oduzima dragocjeno vrijeme, te smo u skladu s tim uveli novu uslugu pod nazivom One Click PZO.

 

Prednosti:

 

  • Ugovaranje osiguranja bez obzira gdje se nalazite

 

  • Ugovaranje PZO-a jednim klikom

 

  • Komunikacija putem Viber-a ili What's App-a

 

  • Bez papirologije hodanja i čekanja u redovima

 

  • Mogućnost ugovaranja osiguranja i dodatnih olakšica čak i ako ste krenuli na put (opcija samo za osiguranike agencije)

Želite ponudu?

Mi ćemo za Vas izračunati cijenu polise i dostaviti Vam ponudu u najkraćem roku. Molimo Vas ispunite polja u nastavku:

 

Koristeći uslugu One Click PZO u mogućnosti ste ugovoriti putničko zdravstveno osiguranje za onoliko vremena koliko vam je potrebno da uslikate sliku pasoša (unutrašnja strana sa slikom), odtipkate vrijeme putovanja i zemlju u koju putujete.

Nakon što u jednoj poruci pošaljete gore navedene podatke (moguće slanje mailom, putem Viber-a i What's App-a) mi ćemo vam istim putem odgovoriti, poslati polisu osiguranja i uplatnicu.

Plaćanje polise osiguranja možete uraditi: putem e-bankinga, lično u banci ili na način koji vama odgovara.

 

NAPOMENA:

Sve poruke koje nam pošaljete u periodu od 08:00 – 16:00 sati u toku radnog dana će biti obrađeni odmah što podrazumijeva slanje polise i fakture na vaš broj telefona. Na vaše upite/zahtjeve koje nam pošaljete poslije 16:00 sati ćemo odgovoriti sutradan.

 

Za više informacija o usluzi One Click PZO, možete nam se obratiti: direktno u našoj poslovnici na Pofalićima, ul. Šibenska br.3 ili nas pozvati na sljedeće brojeve telefona: +387 61 81 88 52 i +387 61 48 05 90.

 

 

“Napokon prava stvar za nas koji smo u stalnoj frci i kojima odgovor i pomoć treba ODMAH. Uslugu putničkog zdrvstvenog osiguranja sam ugovorila baš kao što ste i rekli, jednom slikom koju sam poslala prema Vama. Još jednom hvala na pomoći i super ideji kada je ugovaranje ovog osiguranja u pitanju.”

 

Muruveta Klepić, profesor njemačkog jezika