Osiguranje stana i kuće

Nema mjesta na svijetu kao što je dom. U njega ulažemo svu našu ljubav i trud, kako bismo u svakom trenutku uživali dijeleći ga sa najmilijima.

Siguran dom znači sigurnost za Vas i Vašu porodicu.

Zbog toga smo kreirali jedinstveni paket osiguranja imovine koji Vam omogućava da ga zaštitite od različitih rizika kao što su: požar, krađa ili poplava, a koje nosi svakodnevnica.

Iskoristite mogućnost da osigurate Vašu kuću, stan i stvari, čineći svaki kvadrat Vaše imovine bezbjednim mjestom na kome ćete uživati u sadašnjosti i graditi sigurnu budućnost.

Budite sigurni da svoj dom ostavljate sigurnim svakog dana kada stavite ključ u bravu prilikom izlaska iz kuće.

U njega ste uložili ljubav, vrijeme, trud i godine napornog rada.

Mislite na vrijeme…

Osiguranje stana i kuće

Prednosti:

  • najveći obim pokrića osiguranja imovine
  • najbrža isplata štete
  • popust za plaćanje premije 1/1 5% (posto)

Želite ponudu?

Mi ćemo za Vas izračunati cijenu polise i dostaviti Vam ponudu u najkraćem roku. Molimo Vas ispunite polja u nastavku:

Osigurati se mogu:

  • stanovi
  • kuće
  • vikendice

Obzirom da je osiguranje imovine dobrovoljni oblik ugovaranja osiguranja, postoji i oblik obaveznog ugovaranja osiguranje imovine.

Obavezno osiguranje imovine podrazumijeva ugovaranje polise osiguranja Vašeg stana ili kuće samo od rizika požara i drugih opasnosti, u situacijama kada banka od Vas zahtjeva osiguranje kolaterala. I u ovim situacijama smo mislili na Vas te smo kreirali kalkulator putem kojeg veoma lako možete obračunati cijenu ove vrste polise osiguranja.

Kalkulator za osiguranje imovine (vinkulacija polise u korist banke) možete pronaći klikom ovdje.

Za više informacija o produktu osiguranja Vašeg stana ili kuće možete nam se obratiti: direktno u našoj poslovnici na Pofalićima, ul. Šibenska br.3 ili nas pozvati na sljedeće brojeve telefona: +387 61 81 88 52 i +387 61 48 05 90.

 

“Vodeći će savjetima koje sam dobio u agenciji, ugovorio sam osiguranje imovine tj. porodične kuće na Ilidži u aprilu mjesecu. Obzirom na stalne redukcije vode imao sam bojazan da bi se mogla desiti šteta po tom pitanju. Na žalost, na neke stvari čovjek ne može utjecati tako da je meni, dok sam bio na poslu, došlo  do poplave u porodičnoj kući. Ovim putem se zahvaljujem uposlenicima Vašeg savjetnika i kompaniji Wiener osiguranje na brzom odgovoru i plaćanju odštetnog zahtjeva.”

 

Adnan Džidić, diplomirani ekonomista